Η εταιρεία μας

Λίγα λόγια για την εταιρεία

Εμείς μετατρέπουμε, την ενθουσιώδη ιδέα για ασφαλή, οικονομική, οικολογική και αθόρυβη οδήγηση σε πραγματικότητα.

Είμαστε εδώ  για να σας προσφέρουμε τα υψηλών προδιαγραφών ηλεκτρικά οχήματα της  SUNRA με κινητήρα BOSCH στα μοντέλα Grace και Miku Max, και κινητήρα Brushless στα οχήματα Shino, Hawk και ShinoX, όλα τους εύκολα και διασκεδαστικά στην οδήγηση  σκούτερ.

Η δυναμική παρουσία της FUTURE WHEELS δεν σταματά όμως στην πώληση. Στο Στρατώνι Χαλκιδικής θα βρείτε εκτός από την έκθεσή μας και το έμπειρο προσωπικό μας, εξειδικευμένο και πιστοποιημένο στα ηλεκτρικά οχήματα, από την κατασκευάστρια εταιρεία SUNRA, για την πλήρη μετά την πώληση τεχνική υποστήριξη προϊόντων.

Η FUTURE WHEELS κάνει το όνειρο για οικονομική,  οικολογική  και αθόρυβη βόλτα ή μετακίνηση πραγματικότητα.

Έτσι  και η Future Wheels είναι μια από της 70 εταιρείες εκτός Κίνας που εκπροσωπούν την SUN RA  σε όλο τον κόσμο.

Η  Future Wheels ανταποκρίνετε, εμπορικά και τεχνολογικά, στις απαιτήσεις της  SUN RA, αναφέροντάς σας, ότι και η αντιπροσώπευση αυτή με αυτόν τον κολοσσό μας κάνει δυνατούς για να βλέπουμε το αισιόδοξα μέλλον.

Όλα μας τα οχήματα συνοδεύονται με ένα χρόνο εγγύηση, λίγο πριν την ολοκλήρωση της θα επικοινωνήσουμε μαζί σας να κλείσουμε ένα ραντεβού, για ένα δωρεάν προληπτικό ποιοτικό έλεγχο του οχήματος σας, από το έμπειρο πιστοποιημένο προσωπικό μας!

Η FUTURE WHEELS  σας παρέχει τη δυνατότητα test ride σε όλα της τα μοντέλα!

Πληροφορίες στο 6949 726731, Στρατώνι Χαλκδικής, futurewheels.gr  ή στη σελίδα μας στο Facebook FUTURE WHEELS.